τα νεα μετρα τησ καραντινασ

Για τους εργαζόμενους που είναι σε αναστολή για τον μήνα Νοέμβριο Ενίσχυση 800 ευρώ αντί για 534 πέραν του δώρου Χριστουγέννων. Τα έκτακτα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.


Pin On Oles Oi Eidhseis

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών η.

τα νεα μετρα τησ καραντινασ. Μια έκτακτη εκπομπή ή και όχι με αστείες και φανταστικές ή και όχι ειδήσεις που δε θα δείτε σε κανένα. Για παράδειγμα σύμφωνα με τα μέτρα τα καταστήματα εστίασης θα πρέπει από την ερχόμενη Τρίτη στην Κρήτη να κλείνουν στις 2330 το βράδυ εκτός delivery και take away και απαγόρευση κυκλοφορίας 0000 με 05. Χρήστη μάσκας παντού σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Από την Τρίτη στις 0600 το πρωί και για έναν μήνα σε όλη τη χώρα όπως είπε πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς λαμβάνονται τα εξής οριζόντια μέτρα. Πρόστιμα άμεσο λουκέτο ακόμη και αφαίρεση άδειας για όσους δεν τηρούν τους κανόνες. Σε πλήρη κανονικότητα θα επιστρέψουν όλα τα κράτη ανάμεσά τους και η Ελλάδα μόνο όταν υπάρξει το εμβόλιο σημείωσε ο κ.

Σύμφωνα με τα αρμόδια υπουργεία το μήνυμα είναι χωρίς χρέωση και αποστέλλεται απευθείας από το κινητό τηλέφωνο του ενδιαφερομένου κάθε φορά που κάποιος εξέρχεται της οικίας του. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙ ΣΑΣ Σ. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. 46-47 SOS ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Τα μέτρα της κυβέρνησης για να μη σπάσει η καραντίνα Όσο πλησιάζει το Πάσχα όλη η προσοχή της κυβέρνησης έχει δοθεί στο να μείνουν οι πολίτες πειθαρχημένοι στις. Στην Ίο βρέθηκε η εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο καταγράφοντας την κατάσταση στο νησί μετά και τα.

Μόνο με καθήμενους από σήμερα όλοι οι χώροι εστίασης. Ενημέρωση Υπουργείου Υγείας απο τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Καθηγητή Παθολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Χαράλαμπο Γώγο. Έξι έκτακτα ενισχυμένα οριζόντια μέτρα για τον κοροναϊό στην Αττική που ισχύουν από σήμερα το πρωί έως τις 30 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Απαγόρευση Κυκλοφορίας. Εφημερίδα Τα Νέα - 1732020 - Κορωνοϊός. Την Τρίτη τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους - Οι αλλαγές από το Σεπτέμβριο 21 Αυγ 2021 1002.

Σε ότι αφορά τα χερσαία σύνορα από τις 178 καθίσταται υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικού τεστ μοριακού ελέγχου PCR test για όλους τους εισερχόμενους από τα. Απόκρυψη νέων από Τα Νέα Ρυθμίσεις. συνεδριάζουν με τηλεδιάσκεψη και αποκλειστικό θέμα τη διαχείριση του δεύτερου.

Ημέρα κρίσιμων αποφάσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στη χώρα μας είναι η σημερινή καθώς το απόγευμα οι ηγέτες των χωρών της ΕΕ. Εσωτερικν ΣΤΕΦΑΝ ΜΑΓΕΡ στα ΝΕΑ. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουνΕιδήσεις και νέα με άποψη από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ November 6 2020. Με βάση τα κριτήρια επιδημιολογικού ρίσκου η Αττική βρίσκεται σήμερα μεταξύ μετρίου και υψηλού επιπέδου κινδύνου δηλαδή με βάση τα εργαστηριακά ευρήματα εμφανίζει κρούσματα 3100000 επίπεδο μετρίου κινδύνου όμως. Έτοιμη να εφαρμόσει νέα μέτρα στην Αττική εμφανίζεται η κυβέρνηση όπως ο ξεκαθάρισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης για τον κορονοϊό στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 16092020 - 0834.


3ekleidwnei H Xwra Stis 2 Maioy Ta Nea Metra Ths Kybernhshs Metra Suspender Fashion


Weareback Apo Ayrio Epistrefoyme Kai To Katasthma Mas 3ananoigei Tis Portes Toy 8a Xaroyme Na Sas Doyme Poula Kai Eshop Kal


Nea Metra Poia Epekteinontai Th Deytera Oi Apofaseis Gia Ton Dekapentaygoysto My Review Lab Coat Fashion Jackets


Ta Nea Nea Napa


Karantina 3ana Poia Metra Isxyoyn Apo Thn Trith Cat Is Art Painting Art


Nea Nea Metra Gia Tis Afi3eis Apo To Hn Basileio Meta Th Metalla3h Korwnoioy Se Karantina 7 Hme Box Fan Nea


Xioymor Meta Thn Karantina Menoyme Asfaleis H Diadromh School Humor Funny Quotes Funny


Pin Ston Pinaka Tolmh Areth


Korwnoios Batopoylos An Ay3h8oyn Ta Kroysmata 8a Er8ei H Karantina Cnn Story


Dhmioyrgia Epikoinwnia Se Olikh Karantina Apo X8es To Prwi H Attikh In 2021 Landmarks Travel Louvre


Pin Op Efe


Ta Dyo Entypa Metakinhshs In 2021 Kal Otis Kat


Xioymor Meta Thn Karantina Menoyme Asfaleis H Diadromh Funny Quotes Funny Quotes


Koronoios Kleinoyn H Oxi Periptera Kai Psilikatzidika Mera Metra Kai


Koronoios Hpa Ekatontades An8rwpoi Diadhlwsan Kata Ths Karantinas Pics New Hampshire Hampshire


Pandhmia Apognwshs Astegoi Kai Aporoi Se Meres Karantinas H Efhmerida Twn Syntaktwn Winter Jackets Canada Goose Jackets Fjallraven Kanken Backpack


Pin On Greek World Posts


Korwnoios Dekades Bretanoi Toyristes To Eskasan Apo Thn Karantina Se Elbetiko Xionodromiko Kentro Natural Landmarks Landmarks Travel


Lifo Korwnoios Se Karantina H Merkel Nea Aysthra Metra Sth Germania In 2020 Financial News Merkel Nea

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel