Bottas Mercedes

Het is echt gebeurd. Naar verwachting neemt de Brit George Russell bij Mercedes de plek van Bottas.


Pin By Massi On F1 Valtteri Bottas Formula 1 Suzuka

Bottas bedankt Mercedes voor vijf jaar trouwe dienst Nadat bekend werd dat Valtteri Bottas vanaf 2022 de overstap maakt van Mercedes naar Alfa Romeo bedankt de Finse coureur zijn huidige werkgever.

Bottas mercedes. Alfa Romeo bracht het nieuws van de komst van Valtteri Bottas maandagmiddag naar buiten. Zojuist is bekendgemaakt dat Valtteri Bottas na vijf jaar het Formule 1-team van Mercedes gaat verlaten en inruilt voor Alfa Romeo. Bottas neemt bij Alfa Romeo de plek over van zijn landgenoot Kimi Räikkönen die vorige week aankondigde dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in de Formule 1.

Dankzij het vertrek van Kimi Raikkonen is er een stoeltje vrijgekomen bij het team die dus opgevuld zal worden door diens landgenoot. Bottas rijdt sinds 2017 bij Mercedes maar staat bij het Duitse topteam vooral in de schaduw van Lewis Hamilton. Bottas na vijf jaar weg bij Mercedes en vertrekt in 2022 naar Alfa Romeo Hij zou het absoluut verdiend hebben om bij het team te blijven en ik ben blij dat hij volgend jaar een spannende uitdaging bij Alfa heeft kunnen kiezen om zijn carrière op het hoogste niveau van de sport voort te zetten vervolgt Wolff.

Mercedes stemde hier mee in en paste haar tactiek aan. Dit na een samenwerking die al sinds de Finse coureur in 2017 bij Mercedes kwam aan een zijden draadje leek te hangen. Ik kijk er naar uit voor Alfa Romeo Orlen uit te komen in 2022 en de daaropvolgende jaren in een nieuwe uitdaging met een iconisch merk aldus Bottas.

De Fin hoeft niet bang te zijn dat Mercedes hem de pech die hij dit jaar heeft gehad aanrekent bij het maken van een rijderskeuze voor 2022. Mercedes is er eindelijk uit. Trots op wat ik met Mercedes heb bereikt.

Een kleine opsteker voor Valtteri Bottas. Niet Valtteri Bottas maar George Russell wordt in 2022 de teamgenoot van Lewis Hamilton. Mercedes houdt bij rijderskeuze 2022 rekening met pech van Bottas.

Valtteri Bottas heeft een meerjarige deal getekend bij Alfa Romeo vanaf 2022 en vertrekt aan het eind van dit seizoen dus bij Mercedes. De teamgenoot van Lewis Hamilton en de toekomstig teamgenoot van een nog onbekende coureur deelt een foto met een samenvatting van het Mercedes-verhaal van Bottas. Kogel is door de kerk.

Valtteri Bottas verlaat Mercedes voor een nieuw avontuur bij Alfa Romeo. Bottas rijdt sinds 2017 bij Mercedes maar staat bij het Duitse topteam vooral in de schaduw van Lewis Hamilton. De Fin vroeg waarom kreeg de uitleg te horen maar negeerde vervolgens de order.

Advertentie Bekijk onze modellen online en ontvang vrijblijvend een brochure. Bottas ging toch zitten voor de snelste ronde en wist deze ook te klokken. Na vijf seizoenen vechten voor een contract zou Bottas wel eens blij kunnen zijn dat Toto Wolff zijn contract door de versnipperaar haalt en een stoeltje voor hem vindt bij Alfa Romeo.

Bottas has raced for Mercedes since 2017 and helped the team win four constructors championships but could be replaced for next year by Russell who. En dat is ongetwijfeld welkom nieuws voor Bottas want de Fin kent dit jaar de. Bottas opent met zijn vertrek de deur voor Russell bij Mercedes.

F1-coureur Bottas verruilt Mercedes voor Alfa Romeo. Dat is het. Maandagmiddag werd het openlijke geheim bevestigd waarbij George Russell hem naar.

Daar wordt hij de opvolger van zijn landgenoot Kimi Raikkonen die zijn afscheid van de Formule 1 reeds aankondigde. Bottas kreeg over de boordradio te horen dat hij niet langer voor het punt voor de snelste raceronde moest gaan. Terwijl wij nog bijkomen van de overwinning van Verstappen op de Grand Prix in Zandvoort gisteren zitten de Formule 1-coureurs niet stil.

Bottas moest dus op zoek naar een nieuwe werkgever en heeft die gevonden in de vorm van Alfa Romeo. Bottas rijdt sinds 2017 bij Mercedes maar staat bij het Duitse topteam vooral in de schaduw van Lewis Hamilton. Valtteri Bottas begint in 2022 aan een nieuw hoofdstuk in zijn Formule 1-carrière uit zo legt hij uit in het persbericht van Alfa Romeo.

Valtteri Bottas zal Mercedes aan het eind van het seizoen verlaten om in 2022 bij Alfa Romeo aan de slag te gaan. Advertentie Bekijk onze modellen online en ontvang vrijblijvend een brochure. Mercedes-teambaas Toto Wolff vindt het ontzettend lastig dat hij na dit seizoen afscheid moet nemen van de loyale Valtteri Bottas.

Naar verwachting neemt de Brit George Russell bij Mercedes de plek van Bottas. Valtteri Bottas verlaat Mercedes. De Fin gold lang als de ideale opvolger van Nico Rosberg maar Mercedes zal in 2022 echt kiezen voor George Russell.


Valtteri Bottas Mercedes 2019 Valtteri Bottas F1 Art F1 Drivers


Valtteri Bottas Mercedes Amg F1 Valtteri Bottas Mercedes Amg F1 Mercedes Amg


Bottas Mercedes Amg F1 Mercedes Amg Mercedes Benz Amg Mercedes


Valtteri Bottas Mercedes Amg F1 Valtteri Bottas Mercedes Amg Amg


Valtteri Bottas Mercedes W12 In 2021 Valtteri Bottas Mercedes Motorsport


Mercedes Amg F1 On Twitter Valtteri Bottas Mercedes Amg Formula 1


Race Winner Valtteri Bottas Of Finland And Mercedes Gp Celebrates On Valtteri Bottas Mercedes Gp F1 Drivers


Pin Op Autosport


Pin On Formule 1


20190512 Valtteri Bottas Circuit De Barcelona Catalunya


Valtteri Bottas 2020 Wallpaper F1 Formula 1 Car Mercedes Wallpaper Mclaren Formula 1


Valtteri Bottas Photo Credit Formula 1 Valtteri Bottas Formula 1 Motorcycle Jacket


Valtteri Bottas Of Finland And Mercedes Gp Looks On In The Garage Valtteri Bottas Mercedes Gp F1 Motorsport


Mercedes Set To Confirm Valtteri Bottas Contract Extension Until End Of 2021 Season Valtteri Bottas Max Verstappen Austrian Grand Prix


Valtteri Bottas Of Finland And Mercedes Gp Poses For A Photo During Valtteri Bottas Mercedes Gp Mercedes Lewis


Mercedes Amg F1 On Twitter Valtteri Bottas Mercedes Amg Mercedes


Valtteri Bottas Mercedes Amg F1 W10 Mercedes Amg Amg Mercedes


Valtteri Bottas Mercedes Amg F1 Valtteri Bottas Mercedes Amg Mercedes Lewis


Pin On Bottas

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel