Badr Hari Glory

Badr Haris story is one of rags to riches. Het zwaargewicht neemt het dan op tegen de Poolse kickbokser Arkadiusz Wrzosek tijdens het evenement Glory 78 in Rotterdam Ahoy.


Kickbokser Badr Hari Verliest Weer Van Rico Verhoeven Na Blessure Startmakkelijk Het Platform Voor Business En Nieuws Sport Automonteur Boksen

Een aantal topgevechten staan er op het rooster waaronder die tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek waarvan de uitkomst wel een heel verrassend kan zijn volgens insiders.

Badr hari glory. The Golden Boy Record. Badr Hari weer opnieuw in gevecht. Badr84hari Badr Hari is een begrip in de kickbokswereld al op jonge leeftijd werd duidelijk dat Hari over een uniek talent beschikt.

Het hele kickboxevenement is daarom verplaatst naar september. Bekijk hier de live stream van Glory 78 Kickboxing oftewel het 78e event van Glory dat gehouden wordt op zaterdag 4 september 2021. Badr Hari keert 4 september terug in de ring als hij het opneemt tegen het Poolse zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek.

Over een tijdje kunnen we weer genieten van een nieuw gevecht van de enige echte Badr Hari. Badr Hari verliest op knockout tijdens rentree Glory 78 Rotterdam VIDEO GFC NIEUWSREDACTIE- Kickbokser Badr Hari is kort na aanvang van de tweede ronde knockout gegaan tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek. Zorg dat je niks hoeft te missen van Glory Kickboxing en bekijk hier gratis en live de wedstrijd van Glory.

3 ranked Hari 106-15 92 KO returns to the ring ready to avenge his loss and show why he is still one of the best in the world. De laatste jaren waren niet het sportieve hoogtepunt in het leven van Hari. Het eerste gevecht van Hari bij Glory was de grootste sporthype van die periode.

Als één van de beste van de kickbokswereld zal hij te zien zijn tijdens GLORY 78. Dat wordt het eerste gevecht van de Amsterdamse zwaargewicht sinds december vorig jaar. 4 september 2021 2329 uur Aangepast 4 september 2021 2345 uur Door Stef Swagers.

Badr Hari Arkadiusz Wrzosek Glory kickboksen. Badr vs Rico in Oberhausen. GLORY 78 will be headlined by the heavyweight clash between Badr Hari and Arkadiusz Wrzosek.

Badr Hari keert die dag terug in de ring als hij het opneemt tegen het Poolse zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek. Badr Hari neemt het zaterdag 17 juli in de kickboksring op tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek. Vandaag was de langverwachte persconferentie voor het Glory 78.

Livestream Glory 78 Kickboxing. Badr Hari bij Glory Kickboxing In 2016 tekende Badr Hari zijn eerste contract bij Glory Kickboxing wat toen inmiddels de leidende organisatie was geworden in het internationale kickboksen. Badr Hari heeft tijdens een training opnieuw zijn neus gebroken waardoor hij niet kan vechten tijdens GLORY 78.

Badr Hari beloofde een spektakel en een grote winst tijdens zijn rentree maar werd verrast door een linker hoge trap van de Pool. ANP Remko de Waal In april kwam Glory met het bericht dat Badr Hari zijn comeback zou gaan maken. Badr Hari keert op 17 juli terug in de ring.

106-14-0-1 GLORY 0-2-0-1 Geboortedatum. Het is Badr Hari die het opneemt tegen Wrzosek de headline event van de. Dit event wordt zoals gewoonlijk georganiseerd door de grootste kickboksorganisatie ter wereld ook met de naam GLORY.

De voor Marokko uitkomende kickbokser verloor enkele keren van Rico Verhoeven en ging ook ten onder in zijn laatste partij tegen Benny Adegbuyi. De Marokkaanse Amsterdammer neemt het zaterdagavond bij GLORY 78. Glory 78 verplaatst en de gebroken neus van Badr Hari is niet de reden Afbeelding.

De Marokkaanse vechter werd ingepland voor een gevecht tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek. Na een spectaculair gevecht tegen Adegbuyi tijdens GLORY 76 afgelopen december wil Hari 106-15 92 KO nummer 3 op de ranglijst wraak nemen en laten zien waarom hij nog steeds een van de beste vechtsporters ter wereld is. Badr Hari zijn tijd is voorbij volgens Arkadiusz Wrzosek de tegenstander van de kickbokslegende.

Born on December 8 1984 in Amsterdam Netherlands to parents originally from the city of Kenitra Morocco his heart and determination took him from the streets of Amsterdam to the bright lights of Tokyo Japan and beyond. Kickbokser Badr Hari verliest Glory-gevecht uit het niets met knock-out. Arek Wrzosek denkt dat hij de laatste tegenstander wordt in de lange carrière van Badr Hari.

2016 heden Twitter. Badr denkt daar anders over Beide vechters staan op 4 september tegenover elkaar in Rotterdam Ahoy tijdens Glory 78. Zaterdag is het zover dan keert Glory Kickboxing terug met een groots evenement voor een live publiek.

Following a memorable back-and-forth heavyweight battle against Adegbuyi at GLORY 76 last December No. Na een spectaculair gevecht tegen Adegbuyi tijdens GLORY 76 afgelopen december wil Hari 106-15 92 KO nummer 3 op de ranglijst wraak nemen en laten zien waarom hij nog steeds een van de beste vechtsporters ter wereld is.


Pin On Art


Classic Fight Rico Verhoeven Vs Badr Hari Youtube Youtube Ufc Sport


Pin On Bv2 Beestachtig


How To Watch Badr Vs Benny Live Revealed International Ppv Platform Lists Glory Kickboxing 76 In The Schedule Fightmag Kickboxing Badr Hari Leg Injury


Rico Verhoeven Vs Badr Hari Op Welke Zender Is De Live Uitzending Kickboksen Muay Thai Ufc


Badr Hari Vs Rico Verhoeven Badr Hary Is The Bad Boy Badr Hari Kickboxing Bad Boys


Mma Glory Redemption Free Fight Rico Verhoeven Vs Badr Hari Badr Hari Ufc News Fight


Pin On Kickboxing


Rico Verhoeven Vs Badr Hari 2 Official For Dec 21 Arnhem Fightmag Badr Hari Arnhem Kickboxing


Glory Kickboxing Rico Badr 2 General Ticket Sale Limited Fightmag


Badr Hari Vs Rico Verhoeven Staredown Ahead Of Collision Fightmag Badr Hari Kickboxing One Championship


Collision 2 Rico Verhoeven Vs Badr Hari Heavyweight Title Bout Full Fight Youtube Badr Hari Bout Fight


Collision 1 Rico Verhoeven V Badr Hari Youtube Badr Hari Kickboxing Oberhausen


How To Watch Rico Vs Badr 2 Live Online Or On Tv Fightmag Kickboxing Badr Hari One Championship


Badr Hari Badr Hari Wrestling Swimwear


Badr Hari Vs Benjamin Adegbuyi Is As Yet Not Cancelled Fightmag Badr Hari Kickboxing Ufc Fight Night


Badr Hari


Pin Op Dutch Top Sport


Glory Collision Free Fight Badr Hari Vs Alistair Overeem K 1 World Gp 2009 Semi Final Ufc News Badr Hari Ufc

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel