Ramona Badescu Copil

17 Ianuarie 2020. Iată că la 52 de ani vedeta este pregătită să devină din nou mamă și spune că nu este timpul trecut pentru încă o fetiță.


Ramona Bădescu Mamă La 50 De Ani Cine Este Tatăl Copilului Pe Care Il Așteaptă Vedeta Impact

Ramona Bădescu este stabilită de mulți ani în Italia remarcându-se acolo atât ca actriță cât și ca model.

Ramona badescu copil. Un copil o familie a mai spus într-un alt interviu. Mi-am dorit o fetiță A fost mai greu când l-am alăptat. Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu.

La 50 de ani Bădescu se consideră o femeie împlinită iar jurnaliștii italieni de la Diva e Donna i-au alocat câteva pagini în publicația lor. Ramona Bădescu despre soțul ei. Vedeta a apelat la o clinică medicală privată localizată în Roma în Italia pentru a naște.

Ramona Bădescu a fost greu de cucerit. Ce e al tău e pus deoparte eu sunt convinsă că am trecut prin încercări multe dar am câștigat cu greutate ce mi-am dorit dintotdeauna. Ramona Bădescu a făcut un pictorial care a șocat pe toată lumea.

Deocamdată Ramona Badescu nu i-a dezvăluit încă numele micuțului și nici identitatea. Ramona Bădescu și Fabio s-au văzut pentru prima dată în 2017 însă spune frumoasa vedetă nu a fost vorba de ceea ce se numește dragoste la prima vedere. A existat și o discuție despre un copil Ramona Bădescu este pe bună dreptate mama ghinionului în amor.

Anul trecut ea a devenit pentru prima data mama la. Se îndrăgostise lulea anul trecut de avocatul Narcis Godeanu 42 de ani vestit în. Bebelușul său i-a schimbat complet viața și se dedică complet perioadei minunate pe.

Vedeta este însărcinată în luna a noua și spune că va avea un băiețel. Ramona Badescu despre viata de mama la 50 de ani. Anul trecut aflam cu uimire că Ramona Bădescu este însărcinată cu primul ei copil iar în septembrie a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu. Ramona Bădescu despre al doilea copil. Veste surprinzătoare în showbiz.

La 50 de ani Ramona Bădescu se pregătește să devină mămică. Cine este tatăl copilului și cum s-a decis vedeta ca abia acum când sarcina este. Și-a îndeplinit și visul de a deveni mamă iar acum vorbește cu entuziasm despre cum i s-a schimbat viața de când fiul ei a venit pe lume și de când îl are ca partener de viață pe tatăl acestuia.

Fericirea pe care. Vedeta și-a dorit foarte mult un copil ba chiar a vrut să apeleze la. Vedeta a născut în luna octombrie primul ei copil.

Frumoasa brunetă a destrămat orice zvon de până acum care spunea că nu poate face copii și a arătat că este cu adevărat însărcinată. EXCLUSIV Ramona Bădescu mamă la 50 ani. Ramona Badescu 51 de ani a devenit mamă atunci când aproape nu se mai aștepta.

Ramona Bădescu a devenit pentru prima oară mămică anul trecut pe data de 17 septembrie. Chiar dacă ulterior s-a îndrăgostit de miliardar Ramona a mărturisit că l-a ținut mult timp pe. Pentru moment Ramona a decis să nu dezvăluie numele micuțului și.

Rochii de damă rochii de seară treninguri costume și salopete. Ramona Bădescu și Narcis Godeanu despărțire-șoc. Actrita romanca Ramona Badescu a acordat un interviu ziarului italian Il Giornale in care a facut publice unele dintre motivele care au facut-o sa candideze pentru fun.

Ramona Bădescu 51 de ani a dat naștere primului ei copil un fiu în luna septembrie a anului trecut 17 septembrie 2019 într-o clinică privată din Roma Italia. Imi pare rau ca Dumnezeu mi l-a dat acum mai tarziu Ramona Badescu traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa. Îmbrăcăminte și haine by Ramona Bădescu.

Însoțită de bonă actrița și-a scos fiul la. Fericirea pe care o trăiește Ramona Bădescu este greu de descris în cuvinte. 17 Ianuarie 2020.

Anul trecut pe 17 septembrie celebra vedetă a născut la 50 de ani la o clinică privată de la Roma Italia primul sau copil un băietel care i-a schimbat total viața și căruia i se dedică în exclusivitate. Este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu. Ramona Badescu copil fotografii nastere Autor.

Vedeta a născut în luna octombrie primul ei copil un băiețel de nota 10. Ramona Bădescu a explicat cum e să fii mamă la 51 de ani. Citeste mai mult despre.

Cât s-a chinuit miliardarul Fabio Cali. Rochii pentru evenimente domnișoare de onoare nașă și altele. Vedeta este însărcinată în luna a noua și spune că va avea un băiețel.

N-am acceptat niciodată ideea să fac un copil cu un bărbat de care să nu fiu enorm atrasă şi îndrăgostită pănă la ultimele picături de sânge din corp. La 50 de ani Ramona Bădescu se pregătește să devină mămică. Pentru mine trebuie să fie mai mult decât jumătatea mea.


Ramona Bădescu A Explicat Cum E Să Fii Mamă La 51 De Ani Dezvăluiri Despre Tatăl Copilului Impact


Cine Este Tatăl Copilului Ramonei Bădescu Kanal D Romania


Ramona Bădescu Ganduri De Mamă La 51 De Ani Imi Pare Rău Că Dumnezeu Mi L A Dat Atat De Tarziu


Ramona Bădescu A Născut In Mare Secret Cum Arată Acum Frumoasa Artistă Perfecte Ro


Primele Fotografii Cu Copilul Ramonei Badescu


Poze In Premieră Cu Băiețelul Ramonei Bădescu Actrița A Devenit Mamă La 50 De Ani


Cum I S A Schimbat Viata Ramonei Badescu Dupa Ce A Devenit Mama La 50 De Ani


Exclusiv Ramona Bădescu Mamă La 50 Ani Iată Cum Arată Vedeta Gravidă


Exclusiv Ramona Bădescu A Dezvăluit Numele Copilului și A Izbucnit In Lacrimi Se Teme Că Tatăl Ei Grav Bolnav Nu și Va Vedea Nepoțelul


Ramona Bădescu Primele Imagini Cu Tatăl Copilului Iubitul Italian Este Bancher Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cine Este Tatăl Copilului Ramonei Bădescu L Am Asteptat O Viata Intreaga


Ramona Badescu A Nascut Departe De Romania


Ramona Bădescu A Născut A Devenit Mamă Pentru Prima Oară La 50 De Ani


Ramona Badescu S Stream


Primele Imagini Cu Ramona Bădescu După Ce A Devenit Mamă La 51 De Ani Elle Ro


Ramona Bădescu Insărcinată La 50 De Ani Youtube


Ramona Bădescu Primele Dezvăluiri Despre Băiețelul Ei Actrița A Impărtășit Un Secret Intim


Poze In Premieră Cu Băiețelul Ramonei Bădescu Dialog Online


Adevărul Despre Tatăl Copilului Ramonei Bădescu Cine A Făcut O Mamă La 51 De Ani Sharenews

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel